vineri, 4 noiembrie 2011

Scutec extern, Monawrap - 29 lei

Materialul este rezistent la apă, moale, neted, un material special prin care circulă aerul.


Structura
Mona Wrap este scutec de exterior şi se foloseşte peste scutecele textile de interior. Materialul este rezistent la apă, moale, neted, un material special prin care circulă aerul. Cu ajutorul scaiului se reglează bine pe burtica copilului, iar mulţumită elasticului din spate se aşează perfect şi este foarte comod.
Scaiul lat reglează partea din exterior; la partea de la picioruşe conţine elastic cu ajutorul căruia se închide cat costaperfect. Marginea scutecului este moale, fină şi rezistentă la apă, nu lasă să iasă umiditatea pe hainele copilului.

Material
Scutecul Mona Wrap este fabricat din material special, rezistent la apă, respirabil. Compoziţia este dezvoltată special pentru acest scop. În exterior este poliester, în interior este poliuretan. Tivul de pe marginea scutecului este din poliamidă, este moale şi bine tolerat de piele, nu lasă să iasă umiditatea, nu provoacă iritaţii pe picioruşele copilului. Scutecul este testat dupa standardele Europene şi nu conţine substanţe nocive.

Culoride stiut
Mona Wrap are culoare albă, iar tivul poate fi alb sau albastru.

Cantitate recomandată
Fiindcă este foarte uşor de spălat şi se usucă repede, din mărimea mai mică 4-5 bucăţi, iar din mărimea mai mare 3-4 bucăţi sunt suficiente.

Utilizare
”MonaWrap” se foloseşte aplicat peste scutecul textile de interior Monapel ca şi izolant de umiditate. Se îmbracă deasupra scutecului textil astfel încât acesta să nu fie ieşit în afara celui exterior (se poate împinge înapoi uşor cu degetul). Astfel se vor evita cu siguranţă scurgerile.
Cu ajutorul scaiului se reglează perfect scutecul după burtica şi picioruşele copilului. Scutecul de exterior nu este necesar să fie spălat la fiecare schimbare de scutec. Dacă s-a murdărit uşor, ajunge să fie şters cu o cârpă cum se spala scuteceleumedă pe interior şi lăsat la uscat câteva minute. Se poate spăla la următoarea tură de spălat rufe.

Întreţinere
Proprietăţile speciale ale acestui scutec - de respirabilitate şi impermeabilitate - sunt păstrate dacă se ţine cont de instrucţiunile de utilizare. Astfel, acestea se spală la temperatura de 40, maxim 60 grade. În maşina de spălat este recomandat să fie pus în plasa de spălat şi cu scaiurile închise.
Detergenţii din oferta Elemental sunt recomandaţi pentru spălarea scutecelor de exterior.
Spălarea manuală este cea mai benefică pentru scutecele de exterior întrucât murdăria iese foarte uşor şi se usucă rapid.
Este strict interzis ca scutecele să fie fierte sau spălate la temperatură mai mare de 90 de ce textilgrade. De călcat nu este necesar, dar nici nu este voie! De asemenea nu este recomandată frecarea intensivă, stoarcerea manuală puternică sau aplicarea programului de stoarcere cu maşina de spălat.
Spălarea scutecelor la temperatură mare şi călcarea lor pot deforma, topi materialul. Nu este indicat să fie supuse la frecare viguroasă şi la expunerea pe calorifer.
Inălbirea sau dezinfectarea cu soluţii chimicale este strict interzisă, dar oricum nu este necesară.
După limpezire se poate lăsa la uscat după ce în prealabil l-am aşezat între 2 prosoape pentru a se absoarbe mai repede apa, astfel se usucă rapid.
La deschiderea scutecului, cu o mână trebuie ţinut scaiul mare şi cu cealaltă scaiul mic şi aşa se trage.
Când aplicăm scutecul de exterior pe copil să nu-l strângem prea tare şi să evităm smucirea scutecului; se ridică funduleţul copilului şi se potriveşte scutecul ca să fie confortabil.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...