vineri, 4 noiembrie 2011

Scutec lavabil Monapel confort


Marime: 8-15 kg - 33 lei
Marime: 15+ kg - 36 lei
Culori: roz, alb, albastru deschis, galben

Scutec textil de interior, moale, confortabil, puternic absorbant. Nu irită pielea.

Scutecul “Monapel Confort” este moale, confortabil, puternic absorbant. Se închide lateral cu capse. Mulţumită materialului cusut în scutec, puterea de absorbţie este mult mai mare decât a scutecelor obişnuite din material textil.

Este necesară folosirea împreună cu un scutec de exterior, vă recomandăm MonaWrap sau MonaSnap.cat costa

Structura
Scutecul “Monapel Confort” se închide lateral cu capse şi la talie cu elastic. Capsele se pot regla în 2-3 poziţii. Banda elastică din scutec asigură potrivire perfectă la picioruşele copilului, materialul asigură protecţie. Materialul tip frottier este moale şi elastic. Datorită absorbantului care este cusut în interior, este mult mai puternică absorbţia.

de stiut

Sfaturi practice
Scaunul solid poate fi înlăturat cu uşurinţă folosind absorbantele de unică folosinţă.
La copii mai mari pentru absorţia mai bună se foloseşte în plus absorbantul textil din oferta noastră, mai ales pentru noapte.

Cantitate recomandată
La toate scutecele textile pentru interior se recomandă folosirea unui set de 18 bucăţi, dacă socotim că le spălăm din 3 în 3 zile, deci aplicăm aproximativ 6 buc/zi. Dăcă spălăm din 2 în 2 zile, atunci pentru prima zi se folosesc 6 bucăţi, a doua zi tot 6 bucăţi, iar acestea mergând la spălat, până când se uscă, pentru a 3 zi avem nevoie tot de 6 bucăţi.
Din scutecele de exterior este nevoie de doar 4 - 5 bucăţi fiindcă se usucă repede.
cum se spala scutecele

Utilizare şi întreţinere
Scutecele “Monapel Confort” sunt lavabile. Înainte de prima folosire trebuie spălate.
Ajunge să fie spălate la temperatura de 40 - 60 grade. Se pot spăla şi la 90 grade, dar pentru o viaţă mai lungă vă recomandăm spălarea lor la maxim 60 grade.
Detergenţii din oferta Elemental sunt recomandaţi pentru spălarea scutecelor textile.
de ce textilEste strict interzis ca scutecele să fie fierte sau spălate la o temperatură mai mare de 90 grade. De călcat nu este necesar, dar nici nu este voie!
Spălarea scutecelor la temperatură mare şi călcarea lor pot deforma scaiul, pot topi elasticul şi materialul din exterior!
Nu este indicat să fie supuse la frecare viguroasă şi la expunerea pe calorifer.
Înălbirea sau dezinfectarea cu soluţii chimicale este strict interzisă! Se recomandă pentru înălbire soluţiile cu oxigen activ. (Detergenţii care conţin clor sau soluţiile tip Domestos distrug firele, materialul, pot deforma croiul, astfel scade durata de viaţă a scutecului).
Dacă la spălatul cu maşină îl aşezăm în plasa de spălat rufe, cu siguranţă creşte durata de viaţă a scutecului.
Înainte de a spăla scutecele în maşina de spălat se pot depozita pentru dezinfectare în apă cu oţet. (10 L apă şi aproximativ 100 ml oţet)


Un comentariu:

  1. ceciliaviocecilia@gmail.com18 august 2016 la 10:46

    De unde pot comanda scutece fitted Monapel fara cover? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...