marți, 20 septembrie 2011

Argila bej, superfina, uscata la soare, Mayam





- 100 g - 7 lei
- 1kg - 52 lei
- 5 kg - 190 lei

Este o argilă activă, ideală în special pentru tratamente corporale spa. Este detoxifiant, remineralizant, asistă la tratamentele anticelulitice, circulatoare, remodelante.

Ingrediente:
Argilă bej (Montmorillonite)


Argila este un produs mineral natural, argila din oferta Elemental este extras din bazinul mediteranean, şi se prezintă sub formă activă. După extracţie este uscată la soare. Nu conține impurități și nu este iradiată.

Argilele sunt în mod natural bogate în diverse minerale cum ar fi siliciu, aluminiu, magneziu, calciu, fier, fosfor, cupru, zinc, seleniu, cobalt, mangan. Proprietățile generale ale argilelor pure de grad cosmetic sunt: catifelant, calmant, purifiant, detoxifiant, descongestionant, reparator şi regenerant cutanat.

Argilele sunt potrivite pentru o mare varietate de aplicații cosmetice care includ măști faciale, împachetări corporale, machiaj mineral, fabricarea de săpunuri.


PREZENTARE: pulbere fină, dimensiune particule 10 - 45 μm

Zona geografică de provenienţă: Franţa


OK pentru:

- ten

- corp

- sarcina


Este o argilă activă, ideală în special pentru tratamente corporale tip spa. Conține o serie de minerale esențiale incluzând cupru, zinc, potasiu. Este puternic detoxifiant.

Asistă la tratamentele anticelulitice. Lasă piele proaspătă, hidratată, revitalizată.

Utilizare:

  • sub formă de mască pentru orice tip de ten, prezintă o bună sinergie cu activele cosmetice
  • sub formă de împachetări corporale circulatoare, anticelulitice, remineralizante sau pentru remodelare

PENTRU PREGĂTIREA UNEI MĂŞTI amestecați aproximativ 10 gr de argilă cu 10-15 ml apă, infuzie de plante, juice de fructe sau apă florală până când se formază o pastă omogenă.

Masca se poate personaliza prin adăugarea a 2-3 picături de ulei esențial potrivit tenului, cca. o linguriţă de ulei vegetal, pudre vegetale sau alge, vitamine cosmetice, active, suc proaspăt din legume, brânză, ouă, miere.

După aplicarea pe ten cu pensula, se așteaptă 10-15 minute în funcție de grosimea măștii, dar nu până la uscarea completă care poate crea disconfort. Se clătește din abundență după care se aplică o cremă hidratantă sau ulei facial dacă masca nu a avut ingredient uleios în compoziţie.

PENTRU O ÎMPACHETARE CORPORALĂ generoasă în funcţie de zonele avizate se va folosi aproximativ 100-300 gr de argilă. Se pot încorpora pudre din alge cum ar fi spirulina sau fucus, ingrediente anticelulitice: cafeină, ulei esenţial de cedru, piper, scorţişoară, ulei de chimen negru, ingrediente remodelante: extract de iederă, cafeină, pudră de ananas, ulei esenţial de cedru atlas, ingrediente circulatoare: extract de viţă roşie, apă de rozmarin, ulei esenţial de dafin sau salvie.


Păstrare:

  • în loc răcoros, ferit de umezeală

Date de siguranţă:

  • non-toxic, non-alergizant, non-iritant
  • uz extern!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...