joi, 8 septembrie 2011

Sapun bio natural lichid pentru spalari grele si indepartare pete, 300 ml - 16 lei

Eficient împotriva petelor de fructe, cerneală, sânge, pix, iarbă, grăsime sau pentru rufe cu zone murdare cum ar fi gulerele, şosete.

Ingrediente:
Apă, săpun din plante organic, etanol (alcool din plante), extract bilă de bovine, glicerină, citraţi, uleiuri esenţiale naturale (conţin: d-limonen, citral, linalool).

Folosiţi în cantităţi mici aplicat pe pete înainte de spălare, sau ca adaos la ciclul principal de spălare a rufelor cu murdărie intensă.

Fabricat din uleiuri vegetale organice şi bila de bovine. Bovinele sunt crescute în mediu natural, nu în ferme artificiale, iar sacrificarea lor nu s-a făcut în scopul obţinerii materiei prime pentru acest produs.

UTILIZARE/DOZAJ

Pentru tratamentul local al petelor:
Aplicaţi săpunul lichid nediluat pe pată şi lăsaţi să acţioneze 10 - 15 minute. Spălaţi amănunţit sau asezaţi stofa direct în maşina de spălat.

Ca şi intensificator al spălării:
Pentru spălări la 30 - 60 C, adăugaţi 20 - 30 ml la ciclul principal de spălare al maşinii de spălat de 4.5 kg.

ORIGINEA ŞI PROPRIETĂŢILE INGREDIENTELOR:
BILA DE Bovine e o soluţie tradiţională pentru îndepărtarea petelor. Ingredientele active principale, acidul biliar colic şi taurocolic, sunt capabile să descompună fin grăsimea şi substanţele asemănătoare, pe lângă dizolvarea coloranţilor şi formarea de compuşi cu aceştia.
SĂPUNUL, fabricat din ulei de rapiţă şi ulei de măsline umflă şi dizolvă murdăria, şi contribuie la îndepărtarea petelor.

Fabricat în Germania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...