miercuri, 7 septembrie 2011

Saltea Shakti - 60 euro (5 buc disponibile)


Material: 100% bumbac organic
6.000 de puncte de presopunctură face origina salteaua Shakti MatTM, un instrument foarte eficient pentru eliberarea tensiunii si induce o stare de relaxare profunda. Când utilizaţiMatTMShakti în mod regulat timp de 20 de la 40 de minute, activaţi corpul sa eliberezeendorfine, care stimuleaza eliberarea de oxitocina, hormonul antidepresie. Ca urmare, corpul dvsse relaxeaza si se elibereaza de stres, promovand un somn odihnitor ca urmare a scutirii de stressidureri de gat. MatTM Shakti combina practicile antice de presopunctura cu o tehnologiemoderna. MatTM Shakti - numita uneori "patul suedez de cuie" este un instrumentvechi, curădăcinile în misticismul indian. Cu originea sa, datand de mii de ani, "patul de cuie" este un instrument bine testat pentru vindecarea corpului si eliberarii blocajelor emotionale, fizice si mentale.

Cum se utilizeaza salteaua Shakti?
Puneti salteaua Shakti pe un pat moale sau alta suprafata. O perna de gat sau un prosop rulat trebuie sa fie plasate dedesubtul dvs. Asezati-va intr-o pozitie confortabila, astfel incat pielea sa vina in contact cu punctele. Relaxati-va si respirati adanc. Daca pielea dvs este foarte sensibila, poate doriti sa incepeti cu o carpa subtire intre dvs si saltea. Cu toate ca acest lucru reduce efectul tratamentului. Initial, 10-15 minute pe saltea poate fi suficient, dar puteti creste treptat sesiuni de pana la 20-40 minute. Dar nu este daunator sa va petreceti mai mult timp pe saltea sau chiar sa adormiti pe saltea. Folositi-l ori de cate ori aveti timp si simtiti nevoia - de preferat in fiecare zi, daca este posibil.
Odihna sau activitatea moderata se recomanda dupa fiecare sesiune, astfel incat sa nu perturbe fluxul de energie eliberata.
Aveti posibilitatea sa utilizati salteaua Shakti pentru a va reenergiza si reimprospata in orice moment, chiar si in timpul unei scurte pauze la locul de munca! In scurt timp va veti simti mai putin stresati si mai eficienti la indeplinirea sarcinilor dvs.
Ca in orice tratament, regularitatea este cheia succesului de utilizare! Va recomand utilizarea de zi cu zi a saltelei Shakti pentru rezultate optime. Cu o utilizare regulata, profunda, tensiunea cronica si stresul pot fi eliberate si puteti experimenta un sentiment de lunga durata de usurinta si bunastare.

Mod de utilizare
Salteaua Shakti poate fi utilizata practic pe intreg corpul. De la nivelul coloanei vertebrale, nervii iradiaza si ajung in toate partile corpului, ceea ce inseamna ca un tratament al spatelui poate aduce beneficii intregul organism.

Genunchi si coapse:
Stimuleaza tractus ilotibialis musculare situate pe partea exterioare a coapsei.

Stomac:
Atentie! Va rugam sa observati ca poate fi o pozitie foarte intensa si puternica. Ar trebui sa fiti obisnuiti cu un tratament de spate mai intai.

Picioare:
Aceasta pozitie functioneaza pe zonele reflexologice, care va avea un efect de ansamblu asupra intregului organism. Utilizarea saltelei Shakti la talpi la imbunatati stabilitatea corpului.

Maxilarul:
Simptomele asociate cu inclestarea falcilor si a dintilor, pot fi atenuate si se confrunta cu intreaga ta aparitie faciala mai stralucitoare. Folositi o carpa de bumbac extrem de subtire intre piele si salteaua Shakti, daca pielea fetei este foarte sensibila. Nu folositi un prosop, pentru ca va fi prea gros.

Gatul:
Puneti o perna sau un prosop rulat sub salteaua Shakti, astfel incat aceasta sa ofere sprijin adecvat pentru ceafa si tot drumul pana la baza craniului. Aceasta pozitie este foarte buna pentru ameliorarea tensiunii in umeri si in special, pentru relaxarea muschiului trapez care se executa tot drumul pana la baza gatului.

Curatarea
Atunci cand este necesar, puteti spala la mana salteaua Shakti cu detergent, in apa calduta, clatiti bine si puneti la uscat. Evitati sa folositi masini de spalat si uscatoare de rufe, deoarece poate deteriora punctele.

Pret: 60 euro (262 lei)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...